Kontaktirajte nas
Select Page

Ajanta Pharma

Ajanta Pharma

Ajanta Pharma je specijalizirana farmaceutska tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i komercijalizacijom farmaceutskih proizvoda. Zapošljavaju više od 3.500 ljudi diljem svijeta, a njihovi proizvodi se prodaju u više od 30 zemalja. Ajanta posluje s 5 proizvodnih postrojenja koja proizvode visoke kvalitete farmaceutskih proizvoda.

Opredijeljeni za skrb o bolesniku od 1973, Ajanta Pharma je potpuno integrirana farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Mumbaiju, u Indiji. Imamo napredne mogućnosti istraživanja i razvojni centra za sintezu API i gotovih formulacija u različitim dozama. Fokusiramo se posebno na tržište u Indiji i istodobnim otvaranjem novih međunarodnim tržištia koji su bili ključni pokretači rasta za nas tijekom godina. Mi također sudjelujemo u istraživanjima za vodeće multinacionalne farmaceutske tvrtke s ciljem proširivanja naše baze obrazovanja i prihoda . Naši zastupnici su obvezani ispuniti naše misiju, 'Zadovoljiti globalne zdravstvene potrebe s, inovacijama i novim tehnologijama'.

Na stranicama Ajanta Pharma mozete provijeriti cijeli popis stručnjaka koji rade na proizvodnji lijekova za globalno tržište s glavnim voditeljem(kardiologom) tima i direktorom proizvodnje Dr. Anil Kumar. Kao i ostale informacije o labaratorijima Ajanta Pharma.

Posjetite, i uvijerite se sami u sigurnost i kvalitetu nasih proizvoda na ovlastenim stranicama Ajanta Pharma.

http://www.ajantapharma.com

Provjerite naše stručnjake, koji se brinu o proizvodnji i kvaliteti naših proizvoda.

Ajanta Pharma