Kontaktirajte nas
Select Page

Ajanta Pharma

Ajanta Pharma

Ajanta Pharma je specijalizirana farmaceutska tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i komercijalizacijom farmaceutskih proizvoda. Zapošljavamo više od 3.500 ljudi diljem svijeta, dok su naši proizvodi prisutni u više od 30 zemalja.

Ajanta Pharma posluje s pet proizvodnih postrojenja koja stvaraju farmaceutske proizvode visoke kvalitete.

Opredijeljeni za skrb bolesnika još od 1973, Ajanta Pharma je potpuno integrirana farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Mumbaiju, u Indiji. Radimo napredna istraživanja u razvojnim centrima za sintezu API i gotovih formulacija u različitim dozama.

Fokusiramo se najviše na tržište u Indiji, dok se također istodobno otvaramo novim međunarodnim tržištima koji su tijekom posljednjih nekoliko godinabila naš ključan pokretač rasta.

Također sudjelujemo u brojnim istraživanjima za vodeće multinacionalne farmaceutske tvrtke s ciljem proširivanja naše baze znanja i generiranja dodatnih prihoda. Naši zaposlenici imaju obvezu ispuniti naše misiju - „Zadovoljiti globalne zdravstvene potrebe s inovacijama i novim tehnologijama“.

Na stranicama Ajanta Pharme možete provjeriti cijeli popis stručnjaka koji rade na proizvodnji lijekova za globalno tržište s glavnim voditeljem tima i direktorom proizvodnje - Dr. Anilom Kumarom. Također možete pronaći i ostale informacije o laboratorijima Ajanta Pharme.

Posjetite i uvjerite se sami u sigurnost i kvalitetu naših proizvoda na službenim stranicama